Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ακύρωση παλιάς ημερομηνίας τακτοποίησης τροφίμων , Νέες ημερομηνίες 11 και 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητά Μέλη,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητροπόλεώς μας, θα διανεμηθούν τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αξιοποιώντας το δίκτυο των ενοριών.

Η διαδικασία περιλαμβάνει συλλογή τροφίμων, συσκευασία σε κούτες, παραλαβή από τους υπεύθυνους ιερείς των ενοριών και διανομή στους συνανθρώπους μας υπό την ευθύνη των ενοριών.

Φέτος, η Κοινότητα μας θα έχει την ευκαιρία και ευλογία να συμμετέχει ενεργά στην αλυσίδα αυτών των δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα στη συσκευασία των τροφίμων σε κούτες.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/12 και την Παρασκευή 12/12 στην Αποθήκη Τροφίμων στο Ι.Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού Σπάτων (διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 23, Σπάτα βλ. χάρτη) με ώρα έναρξης 6μμ.

Καθώς ο αριθμός των κουτών είναι μεγάλος (περίπου 400 κούτες) και θα απαιτηθεί χρόνος και οργάνωση, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με e-mail ή στο τηλέφωνο 6948518215.


Στο τέλος της δραστηριότητας θα υπάρχει κέρασμα και θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί άλλες δράσεις που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε εν όψει των Χριστουγέννων.

Σας περιμένουμε να συνδιακονήσουμε σε αυτή την ευκαιρία που ελπίζουμε ότι θα δώσει λίγη παρηγοριά σε πολλούς συνανθρώπους μας.


Εκ μέρους της συντονιστικής της ομάδας

Ορθόδοξη Μαθητεία - Κοινότητα Νέων Μεσογαίας κ Λαυρεωτικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.