Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

"Γαλιλαία" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙAΤΙΚΗ ΔΩΡΟAΓΟΡΑ 3 & 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙAΤΙΚΗ ΔΩΡΟAΓΟΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 10.00 - 18.00
Ιερό Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού, Αγίου Δημητρίου 23, Σπάτα
Αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Οι εθελοντές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διοργανώνουν Δωροαγορά με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή της. Tα έσοδα της περσινής Δωροαγοράς εξασφάλισαν τη φροντίδα σε 80 περίπου ασθενείς για ένα μήνα! Θα διατεθούν Σπιτικά γλυκά - Χειροτεχνίες - Είδη Δώρων - Βιβλία - Παιδικά Παιχνίδια - Χριστουγεννιάτικα Είδη – Καλλυντικά - Εικόνες - Πίνακες - Ποτά - Φυτά κ.α.

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» (www.galilee.gr) της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής προσφέρει Ανακούφιση και Φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο και την οικογένειά τους. Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν από ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων γιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγου, φυσικοθεραπευτή, κληρικού και εθελοντών, στο σπίτι και σε Κέντρο Ημέρας.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προγραμματίζει να ξεκινήσει εντός του 2017 τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice) στην Ελλάδα εντός των εγκαταστάσεων της, όπου οι ασθενείς και οι συγγενείς τους θα φροντίζονται και θα υποστηρίζονται σε ένα χώρο που προσφέρει την ασφάλεια του Νοσοκομείου, την άνεση του ξενοδοχείου και τη θαλπωρή του σπιτιού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», καφέ, παιχνίδια για τα παιδιά, χορωδίες, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και εκπλήξεις, ενώ θα είναι εφικτή η ξενάγηση στο χώρο του Ξενώνα και η παρουσίαση της πορείας του έργου στους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.