Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αρχονταρίκι "Ορθόδοξης Μαθητείας" 15.5.2016 στον Άγιο Ραφαήλ

Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», 
Kυριακή 15 Μαΐου 2016

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη*), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Μετρό, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7:30 μ.μ. 

Στο Αρχονταρίκι θα είναι παρών και ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος. Νωρίς το βράδυ ίσως γίνει και κάποια συζήτηση για όσους παρευρίσκονται. 

Το Αρχονταρίκι απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν όμως να έρθουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας. 

*Χάρτης - Οδηγίες πρόσβασης:

Επειδή εκτελούνται έργα στον δρόμο του Αγ. Ραφαήλ, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση με αυτοκίνητο από τον δρόμο αυτό. Οι πεζοί μπορούν να περάσουν. Υπάρχει, όμως εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης για όσους έρθουν με αυτοκίνητο:

Για όσους έρχονται από την Σπύρου Δάβαρη με κατεύθυνση από τον σταθμό του προαστιακού προς Κορωπί, στα 30 μέτρα πριν το δρομάκι του Αγ. Ραφαήλ μπορούν να στρίψουν αριστερά στον χωματόδρομο, ο οποίος παρακάμπτει τα έργα και καταλήγει στο εκκλησάκι του Αγ. Ραφαήλ (βλ. χάρτη παράκαμψης).

Εναλλακτικά όσοι θέλουν μπορούν να παρκάρουν στον ελεύθερο χώρο απέναντι από το δρομάκι του Αγ. Ραφαήλ (βλ. κίτρινο κύκλο στο χάρτη). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.