Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αρχονταρίκι "Ορθόδοξης Μαθητείας" 22.11.2015

Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ»
Κυριακή 22 Noεμβρίου 2015

   Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, η αίθουσα της Γαλιλαίας στο Ι.Προσκύνημα του Χριστού στα Σπάτα (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) για τους νέους της "Ορθόδοξης Μαθητείας".
    Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων θα προβληθεί το 4ο επεισόδιο της ταινίας ντοκιμαντέρ με τίτλο : "Ο οικουμενικός αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος". Πρόκειται για ταινία ρωσικής παραγωγής σε 6 συνέχειες που περιδιαβαίνει τα μέρη όπου γεννήθηκε, έζησε, ασκήτεψε και δίδαξε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. Με αφορμή την ταινία, θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Νικολάου.

     Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7:00 μ.μ. για να συνεχίσουμε την ετοιμασία των δώρων για την Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Γαλιλαίας. 

    Το Αρχονταρίκι απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν όμως να έρθουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.