Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», στο Κορωπί, Κυριακή 16 Nοεμβρίου 2014

Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», στο Κορωπί, Κυριακή 16 Nοεμβρίου 2014 

Την Κυριακή 16 Noεμβρίου 2014, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». 

Με την ευκαιρία της αιμοδοσίας της Κοινότητας Νέων και της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/11 στην Αίθουσα του Ι.Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα, εντός του προαυλίου του Ι.Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού)(βλ. πρόσκληση), αλλά και της Χριστουγεννιάτικης Δωροαγοράς της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" (βλ. αφίσα), που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια αίθουσα τo Σάββατο 22 και την Κυριακή 23/11, θα ετοιμάσουμε τα αναμνηστικά για τους αιμοδότες και δώρα για την δωροέκθεση. 
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν.
Στο Αρχονταρίκι θα είναι παρών και ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, διαθέσιμος για προσωπική επικοινωνία με όποιον επιθυμεί να τον συναντήσει για κάποιον λόγο.

Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.